Langlaufen in Winterberg

Winterberg is niet alleen een topbestemming voor skiën en snowboarden, maar ook voor langlaufen. Langlaufen is een sport waarbij je op ski’s over een geprepareerde loipe glijdt en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een rustige wintersportactiviteit. Hier vind je de verschillende locaties en prijzen voor langlaufen in Winterberg.

Skiliftkarussell Winterberg

Skiliftkarussell Winterberg is het grootste wintersportgebied in het Sauerland en biedt meer dan 126 kilometer aan loipes voor langlaufen. De loipes variëren in moeilijkheidsgraad en bieden voor ieder wat wils, van beginners tot gevorderden. De prijs voor een dagkaart is € 8 voor volwassenen en € 5 voor kinderen van 6 tot 16 jaar.

Locatie

In der Büre 21, 59955 Winterberg

Nordic Aktiv Zentrum Winterberg

Nordic Aktiv Zentrum Winterberg is gespecialiseerd in Nordic Walking en langlaufen en biedt een prachtige loipe van 30 kilometer in het Rothaargebergte. Het gebied is ook geschikt voor beginners en biedt skiverhuur en langlaufcursussen aan. De prijzen variëren van € 6,50 tot € 11,50 voor een dagkaart, afhankelijk van de leeftijd en tijdstip.

Locatie

Nuhnestraße 22, 59955 Winterberg