Skipas Winterberg

Als je van plan bent om te gaan skiën in Winterberg, dan heb je een skipas nodig. Met deze pas kun je gebruikmaken van de skiliften en pistes in het gebied. Hieronder vind je alles wat je moet weten over de skipas in Winterberg.

Waarvoor heb je een skipas nodig?

Een skipas is nodig om gebruik te kunnen maken van de skiliften en pistes in Winterberg. Skipassen zijn er in vele varianten beschikbaar. Dit is afhankelijk van de duur van je verblijf en de gebieden waar je wilt skiën. Zo kun je bijvoorbeeld een dagpas, een weekendpas of een weekpas kopen.

Waar kun je een skipas halen?

Je kunt een skipas halen bij de skiliftstations en skiverhuurwinkels in Winterberg. Het is ook mogelijk om online een skipas te kopen via de website van Skiliftkarussell Winterberg. Dit is handig als je lange wachtrijen bij de skiliftstations wilt vermijden.

Wat zijn de kosten van een skipas?

De kosten van een skipas variëren afhankelijk van de duur van je verblijf en het gebied waar je wilt skiën. Zo kost een dagpas voor Skiliftkarussell Winterberg in het hoogseizoen (van 18 december 2021 tot en met 9 januari 2022 en van 5 februari tot en met 6 maart 2022) €45,00 voor volwassenen en €30 voor kinderen.

Adressen voor het halen van een skipas:
  • Skiliftkarussell Winterberg: Am Waltenberg 115, 59955 Winterberg
  • Skischule Winterberg: In der Büre 23, 59955 Winterberg
  • Sport Fun Pro Shop: In der Büre 21, 59955 Winterberg