Ski’s huren in Winterberg

Als je van plan bent om te gaan skiën in Winterberg, dan wil je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Naast een goede uitrusting, is het ook belangrijk om te weten waar je terecht kunt voor skiverhuur. Gelukkig zijn er in Winterberg diverse plekken waar je ski’s, snowboards en andere benodigdheden kunt huren. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Skiverhuur bij Skiliftkarussell Winterberg

Als je gaat skiën bij Skiliftkarussell Winterberg, dan kun je terecht bij de skiverhuurwinkel bij de parkeerplaats bij de skilift. Hier kun je terecht voor het huren van ski’s, snowboards, skischoenen, snowboardschoenen en helmen. De winkel biedt verschillende pakketten aan, afhankelijk van je niveau en behoeften. Het is ook mogelijk om online te reserveren via de website van Skiliftkarussell Winterberg.

Adres 

Am Waltenberg 115, 59955 Winterberg

Skiverhuur bij Skischule Winterberg

Bij Skischule Winterberg kun je niet alleen terecht voor skiles, maar ook voor skiverhuur. De skiverhuurwinkel bevindt zich aan de overkant van de skischool. Hier kun je ski’s, snowboards, skischoenen en snowboardschoenen huren. Ook hier kun je verschillende pakketten kiezen, afhankelijk van je niveau en behoeften.

Adres

In der Büre 23, 59955 Winterberg

Skiverhuur bij Sport Fun Pro Shop

Sport Fun Pro Shop is een sportwinkel in Winterberg waar je terecht kunt voor diverse sportartikelen, waaronder skiverhuur. De skiverhuurwinkel bevindt zich in hetzelfde gebouw als de sportwinkel. Hier kun je ski’s, snowboards, skischoenen, snowboardschoenen en helmen huren. Het is ook mogelijk om online te reserveren via de website van Sport Fun Pro Shop.

Adres 

In der Büre 21, 59955 Winterberg