Bobsleeën

Bobsleeën in Winterberg is een fantastische ervaring die je niet mag missen tijdens je wintersportvakantie. Winterberg, gelegen in het Sauerland, is een van de meest populaire bestemmingen voor bobsleeën in Duitsland. De stad beschikt over een van de modernste bobsleebanen ter wereld, waar zowel professionele als recreatieve bobsleeërs van kunnen genieten.

Bobsleebaan VELTINS EisArena

Er zijn verschillende locaties waar je terecht kunt voor bobsleeën in Winterberg. De meest populaire locatie is de bobsleebaan van de VELTINS EisArena. Deze bobsleebaan ligt op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Winterberg en is gemakkelijk te bereiken met de auto.

De VELTINS EisArena biedt verschillende bobsleemogelijkheden, zoals een rit in een vierpersoons bobslee, een tweepersoons bobslee of een rit met een professionele bobsleeër. Het is mogelijk om zowel overdag als ‘s avonds te bobsleeën, maar de tijden variëren per dag en seizoen.

Kosten

De kosten voor bobsleeën bij de VELTINS EisArena beginnen bij €39 per persoon voor een rit in een tweepersoons bobslee. Meer informatie over de tijden en kosten is te vinden op de website van de VELTINS EisArena.

Adres

Het adres van de VELTINS EisArena is Kappebergweg 1, 59955 Winterberg.

Bobbahn Winterberg

Een andere locatie waar je kunt bobsleeën in Winterberg is bij de Bobbahn Winterberg. Deze bobsleebaan ligt op ongeveer 10 minuten rijden van het centrum van Winterberg en is ook gemakkelijk te bereiken met de auto. De bobsleebaan in Winterberg is maar liefst 1.600 meter lang en heeft vele uitdagende bochten, waardoor het een adrenaline-pompende rit is. De baan voldoet aan alle internationale veiligheidsnormen en is geschikt voor verschillende niveaus van bobslee-ervaring. Of je nu een beginner bent of een ervaren bobsleeër, de bobsleebaan in Winterberg biedt voor ieder wat wils.

Bij de Bobbahn Winterberg kun je een rit maken in een tweepersoons bobslee of een vierpersoons bobslee. Het is alleen mogelijk om overdag te bobsleeën en de tijden variëren per dag.

Kosten

De kosten voor bobsleeën bij de Bobbahn Winterberg beginnen bij €30 per persoon voor een rit in een tweepersoons bobslee. Meer informatie over de tijden en kosten is te vinden op de website van de Bobbahn Winterberg.

Adres

Het adres van de Bobbahn Winterberg is Am Waltenberg 37, 59955 Winterberg.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en spannende ervaring in Winterberg, dan is bobsleeën een absolute aanrader. Boek je ticket bij de VELTINS EisArena of de Bobbahn Winterberg en laat jezelf meeslepen in een onvergetelijke rit vol