Zwemmen in Winterberg: alle opties en prijzen

Winterberg is niet alleen een topbestemming voor wintersport, maar biedt ook volop mogelijkheden voor zwemliefhebbers. Hier vind je alle informatie over de verschillende zwemmogelijkheden in Winterberg en omgeving, inclusief adressen en prijzen.

Erlebnisberg Kappe: zwemmen met glijbaan en bubbelbad in Winterbergg

Erlebnisberg Kappe is een recreatiecentrum in Winterberg met tal van activiteiten voor het hele gezin, waaronder zwemmen in het zwembad. Het zwembad heeft een aangename temperatuur van 29 graden Celsius en beschikt over een glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Prijzen

De prijs voor een dagkaart is € 5,50 voor kinderen en € 7,50 voor volwassenen.

Adres Erlebnisberg Kappe

Kappe 1, 59955 Winterberg

Hillebachsee: zwemmen in het meer op 10 minuten rijden van Winterberg

Op ongeveer 10 minuten rijden van Winterberg ligt de Hillebachsee, een prachtig meer waar je kunt zwemmen en zonnen op het strand. Het meer heeft ook een steiger en duikplank voor de durfals onder ons. Toegang tot de Hillebachsee is gratis, maar er zijn wel kosten verbonden aan parkeren.

Adres Hillebachsee

Hillebachsee, 59939 Olsberg

AquaOlsberg: groot zwemparadijs op 25 minuten rijden van Winterberg

Op ongeveer 25 minuten rijden van Winterberg ligt AquaOlsberg, een groot zwemparadijs met diverse baden en glijbanen. Het zwembad heeft onder andere een wildwaterbaan, buitenbad en sauna. AquaOlsberg is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 22:00 uur.

Prijzen

De prijzen variëren van € 4,50 voor kinderen tot € 11,50 voor volwassenen, afhankelijk van de dag en tijdstip.

Adres AquaOlsberg

Am Bransel 1, 59939 Olsberg

Center Parcs Hochsauerland: subtropisch zwemparadijs op 20 minuten rijden van Winterberg

Center Parcs Hochsauerland ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Winterberg en heeft een groot subtropisch zwemparadijs met diverse baden, glijbanen en een golfslagbad. Het zwembad is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 20:00 uur.

Prijzen

De toegangsprijs varieert van € 12 tot € 20 per persoon, afhankelijk van het aantal personen en de dag van de week. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen. De prijs voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar is € 12 op maandag tot en met vrijdag en € 16 op zaterdag en zondag. Voor volwassenen kinderen vanaf 13 jaar is de prijs € 16 op maandag tot en met vrijdag en € 20 op zaterdag en zondag.

Adres Center Parcs Hochsauerland

Sonnenallee 1, 59964 Medebach

Hopelijk heb je nu een beter idee van de verschillende zwemmogelijkheden in en rondom Winterberg, inclusief de adresgegevens en prijzen. Veel zwemplezier!